top of page
Rondleiding Amstrdam
Nicolaaskerk

Nicolaaskerk

Huis Bartolotti

Huis Bartolotti

Oudezijds Achterburgwal

Oudezijds Achterburgwal

Oudezijds Voorburgwal

Oudezijds Voorburgwal

Tropeninstituut

Tropeninstituut

Jordaan, Karthuizerhofje

Jordaan, Karthuizerhofje

Eye, filmmuseum

Eye, filmmuseum

Deutzenhofje

Deutzenhofje

Oude Kerk

Oude Kerk

Binnenstad per fiets

Amsterdam leren kennen per fiets, dat kan heel goed. In geen wereldstad kun je zo veilig en makkelijk fietsen, dankzij de vele fietspaden en het terugdringen van de auto. Voordeel van de fiets is dat je een snel een overzicht krijgt van de hele binnenstad.

Typering en hoogtepunten

  • Mooi overzicht van de highlights.

  • Middeleeuwse stad & Grachtengordel

  • Westelijke eilanden & Jordaan

  • Rembrandtplein. Begijnhof.

  • 5 Synagogen

  • Enzovoort

Beschrijving

Amsterdam leren kennen per fiets, dat kan heel goed. In geen wereldstad kun je zo veilig en makkelijk fietsen, dankzij de vele fietspaden en het terugdringen van de auto. Voordeel van de fiets is dat je een snel een overzicht krijgt van de hele binnenstad. Zonder ellenlange verhalen erbij, en zonder flauwekulletjes, maar met de antwoorden die u echt wilt weten. Je hoeft nauwelijks een highlight te missen. We stappen af en toe af voor een mini-wandeling of een bezoekje aan een gebouw of binnenplaats. En er blijft tijd over voor een stukje fietsen door de Jordaan of een nieuwbouwwijk.

De fietstocht kan beginnen waar u wilt. Op het Centraal Station, bij uw hotel, enzovoort. Als u de stad nog niet of slecht kent, gaan we in elk geval langs de top highlights van Amsterdam. Grachtengordel. Dam. Begijnhof. Oude Kerk. Nieuwmarkt. Middeleeuws centrum. Voormalige Joodse wijk. Rembrandtplein en/of Leidseplein. Een stukje Wallen – als u wilt. Als er tijd over is, brengen we een bezoek aan de nieuwe Openbare Bibliotheek op het Oosterdokseiland. U kunt alles aan ons overlaten, maar ook uw voorkeur aangeven.

Verdere gegevens

Rondleiding op afspraak voor kleine of grote groepen.

Duur: 2 uur

Prijs: € 20 per persoon. Kleine groepen betalen per persoon iets meer.

Reserveren / info: Stuur een mail naar info@stadswandelkantoor.nl 
Of bel:
020-4190022
06-41967625
06-41967655. 

bottom of page