Gezond wandelen en fietsen in fascinerend Amsterdam

Het normale leven komt weer op gang. De eerste rondleidingen zijn al weer achter de rug. Kleine groepen zijn heel goed mogelijk, hebben we al gemerkt. Afstand houden is de sleutel, en dat is bij een rondleiding geen enkele probleem. Zeker in de buitenwijken, maar ook in het oude centrum hebben  we dat goed geregeld. U bent dus van harte welkom. En er is méér. Amsterdam is een fascinerende architectuurstad in álle wijken.  

Terzake. Wij letten goed op uw en onze gezondheid, op de volgende manier.
 

 • Anderhalve meter. Natuurlijk houden we ons aan de anderhalve meter regel en de andere richtlijnen van RIVM en locale autoriteiten. Dat is niet storend: bij een rondleiding sta je nooit op elkaars lip, u kunt ons verhaal goed volgen en makkelijk vragen stellen. Tweerichting communicatie blijft mogelijk. 
   

 • Kleinere groepen. Om dat goed mogelijk te maken, fietsen en wandelen we in kleinere groepen. Dat deden we trouwens toch altijd al. Wilt u toch met een grotere groep op stap, dan gebruiken we zo nodig 'oortjes'. Bij meer dan 20 personen werden onze groepen altijd al opgesplist. 
   

 • Routes. We passen onze routes aan om lastige situaties te vermijden. In de oude binnenstad mijden we de drukke, smalle stegen en straatjes, waar je moeilijk afstand kunt houden. U ziet ook middeleeuws en 17de eeuws Amsterdam zoals u het nog niet kende en zonder verplicht mondkapje.
   

 • Buitenlucht. Algemeen wordt aangenomen dat samenkomen in de buitenlucht eventuele risico's zeer beperkt. 'Slechte zaken' verdunnen er en waaien weg, 'social distance' is makkelijk te doen. 
   

 • Verantwoord. Het is ieders verantwoordelijkheid goed op elkaar te passen. Komt u alleen, met 'n tweeën of met een groep, let er dus op. Onze premier heeft duidelijk gemaakt: bij bepaalde klachten kun je beter een volgende keer meegaan.  

Terug>>

© 2017 Stadswandelkantoor. Proudly created with Wix.com

 • Facebook App Icon
 • Twitter App Icon
 • Google+ App Icon