Home
Stadswandelkantoor op Facebook


Al enkele jaren deelt Stadswandelkantoor het nieuws over onze activiteiten via Facebook. De berichten daar gaan vooral over wat er in Amsterdam allemaal gebeurt, wat ons hier interesseert en wat we leuk vinden. Het gaat natuurlijk om architectuur stedenbouw, de geschiedenis van de stad en de urbane trends. De onderwerpen lopen uiteen van stadslandbouw tot de nieuwe plannen voor de Houthavens, van de onthulling van een gedenksteen voor een voormalige Joodse synagoge in de Molukkenstraat tot muziek waarin Amsterdam bezongen wordt, van historische beelden van Amsterdam-Noord tot tips voor als u Amsterdam wilt bezoeken.

Een van de misverstanden die we vaak horen over Facebook, is dat je er 'lid' van moet zijn. Nee, is niet zo! Stadswandelkantoor op Facebook is gewoon een website die je kunt bezoeken, net als alle andere websites. Je hoeft je dus niet te registreren. Al biedt dit wel extra mogelijkheden. Bijvoorbeeld, als je onze Facebook-pagina leuk vindt, blijf je automatisch op de hoogte als we nieuwe berichten publiceren.

Maar iedereen moet dat zelf weten.

Zie facebook.com/stadswandelkantoor

 Terug

N I E U W S
Stadswandelkantoor op Facebook
Al jaren deelt Stadswandelkantoor het nieuws over onze activiteiten via Facebook. Meer..

Amsterdam acht keer anders
Acht themaroutes door rustige delen van vooral de binnenstad en iets doorbuiten. Meer

Wandelen met de CJP Cultuurkaart
Scholen kunnen voor hun CKV-lessen heel goed terecht bij Stadswandelkantoor. Voor historische en architectuurrondleidingen, mét Cultuurkaart-korting. Meer..

Ontdek het Oostelijk Havengebied, 2de druk
De vraag naar ons snel uitverkochte boek bleef aanhouden. Ontdek het Oostelijk Havengebied is daarom herdrukt. Hier nogmaals de bespreking. Meer...

Meer Nieuws...
Stadswandelkantoor Amsterdam. City Walks Office Amsterdam. Stadtwanderungen Amsterdam. Rondleidingen, wandelen, fietsen.